Oplev de mest morsomme Doktor-jokes

Sidste uge, havde jeg en patient, der kom ind med en øreproblemer. Da jeg begyndte at undersøge ham, gik der pludselig en edderkop ud af hans øre. Jeg blev lige så forskrækket som han var. En anden gang havde jeg en patient med en mavepine. Efter at have undersøgt ham nøje, fandt jeg ud af, at grunden til hans smerte var, at han havde spist en hel citron, inklusive skrællen. En af mine kollegaer har engang haft en patient, der kom ind med et forbrændt øjebryn. Da vi spurgte hende hvad der var sket, fortalte hun os, at hun havde glemt at tage sine briller af, mens hun stod og lavede mad i mikrobølgeovnen. Ovnen spruttede og nu må hun vente på at øjebrynet vokser ud igen. En sjov historie jeg altid husker var da en patient troede, at han havde mistet sit øje, fordi han ikke kunne finde sine briller. Vi måtte forklare ham at han ikke kunne se sine briller, fordi han ikke havde sine briller på. Mit liv som læge er aldrig kedeligt, og jeg er altid klar til at opleve nye og sjove anekdoter fra mine patienter.

Humoristiske vittigheder om læger

Hos lægen spørger patienten: Er det slemt hvis jeg ignorerer rådene om at drikke mere vand? Lægen svarer: Det er vand under broen – bogstaveligt talt. Lægen sagde, Du skal holde op med at spille bordtennis så ofte. Jeg spurgte hvorfor og han svarede, Fordi det er den eneste gang du bevæger dig. Efter at have ventet en evighed hos lægen, udbrød patienten: Jeg tror, man kunne få en hel roman læst, mens man venter her. Da lægen endelig dukkede op, jokede patienten: Jeg troede du var gået til frokost, og forventede at få en regning for det også. For flere grin kan du se de sjoveste Doktor-jokes.

Doktor-jokes der får dig til at grine højt

Hvis du synes, at doktor-jokes er sjove, skal du høre den om patienten, der kom ind med en salat i øret og en agurk i næsen – han følte sig ikke helt grøntsag. En klassiker er når doktoren siger Det er nok bedst, hvis du stopper med at følge min rådgivning så nøje, for jeg har lige fundet ud af, at jeg læste i en gammel kogebog. Alle ved, at når doktoren rækker dig en kost og siger Sving den over hovedet., så er det nok en led i en ny fejekur. Lægen spurgte patienten Har du haft denne sygdom før? og da patienten svarede ja, sagde doktoren Nå, så har du den igen. For at få et godt grin med disse jokes om Skotter kan du tjekke dette link: Få et godt grin med disse jokes om Skotter.

De sjoveste situationer på en lægeklinik

De sjoveste situationer på en lægeklinik kan ofte komme fra patienternes uventede reaktioner. For eksempel har jeg oplevet en patient, der troede, at han skulle have taget et billede af sin hjerne på en klinik, der kun specialiserede sig i hudpleje. En anden gang havde jeg en patient, der kom ind og insisterede på at blive vaccineret mod kærestesorger. En af mine kolleger fortalte mig endda om en patient, der troede, at de skulle have en helkropsundersøgelse, men endte med kun at få taget blodtrykket. Alt i alt kan lægeklinikker være steder, hvor man oplever mange mærkelige og sjove øjeblikke.

Lægehumor der får lattermusklerne i gang

Lægehumor kan være en fantastisk måde at få lattermusklerne i gang på. Mange vittigheder handler om de sjove og pinlige situationer, som læger kan stå i. En populær joke er: Hvorfor var lægen så dårlig til at spille golf? Fordi han altid var ude i rough’en. Humor kan være en effektiv måde for læger at afstresse og skabe et positivt arbejdsmiljø. Så næste gang du er hos lægen, så prøv at lade dig underholde af en god joke eller to.

Glem din lægeskræk og grin med disse jokes

Glem din lægeskræk og grin med disse jokes. Hvorfor går tandlæger altid med hvide kitler? For at få dem til at se uskyldige ud i forhold til prisen. Hvad sagde tandlægen til patienten, der ikke ønskede at få sin tand trukket ud? Lad mig lige trække den ud, så kan du få den med hjem. Hvordan får man en naturlig rød læbefarve? Man prøver at tygge en rå rødbede, og så besøger man tandlægen. Hvad er forskellen på en tandlæge og en bogstavkombination? Bogstavkombinationen har et punktum i slutningen, tandlægen har punktum i starten.

Hvordan får du en læge til at grine? Her er svaret.

Du kan få en læge til at grine ved at fortælle en sjov joke eller vittighed. En anden måde er at lave en sjov eller skør grimasse. Du kan også prøve at gøre noget uventet eller humoristisk under konsultationen. At bruge humor til at lette stemningen og skabe et afslappet miljø kan også få en læge til at grine. Endelig kan du dele en morsom eller underholdende historie med lægen.

Doktor-jokes der vil lyse op i din dag

Doktor-jokes er en fantastisk måde at lyse op i din dag på. Hvad kalder man en doktor, der også er bartender? En alkoholiker. Hvorfor søgte skelettet ikke hjælp hos doktoren? Han havde ikke mod til at gå til lægen. Hvad sagde doktoren til patienten, som kom ind med en banan i øret? Du skal tage den ud, før vi kan tale sammen. Hvorfor åbnede doktoren en restaurant? Fordi han gerne ville servere syge retter.

Overraskende humor fra lægens verden

Humor kan ofte finde vej ind i de mest uventede situationer, og lægens verden er ingen undtagelse. Sommetider kan lægens overraskende humor være en velkommen afbrydelse i en ellers alvorlig og stressende situation. Det kan hjælpe med at skabe en afslappet atmosfære og skabe tillid mellem lægen og patienten. Nogle gange kan lægens humor også hjælpe med at lette spændingen og mindske nervøsiteten hos patienten. Overraskende humor fra lægens verden kan derfor være en anbefalelsesværdig tilføjelse til en ellers rutinemæssig lægekonsultation.

Sjove historier om doktors underlige oplevelser

Sidst i gården kommanderede doktoren på en slap line og endte med at falde ned i et kaninhul. Han fik en panikagtig oplevelse, da en patient løb rundt i venteværelset iført store hundesko. Under en konsultation kom doktoren ved et uheld til at smøre is på patientens ansigt i stedet for at tage termometeret frem. Doktoren fik sig et stort chok, da han opdagede, at hans patient var hans egen spejlbillede. I en travl dag forvekslede lægen patientens reelle syge historie med en plot fra en tv-serie, han havde set aftenen før.

Category:Diverse
PREVIOUS POST
Lån hurtigt og simpelt her
NEXT POST
Køb kvalitets HK her
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.barksnbones.dk 300 0